top of page

 Mitä Eezy United tarjoaa?

Yhdistämme urheilun parhaat voimat yritykseesi!

Miten me toimimme?

Toimintatapaamme kuuluu, että haastattelemme kaikki urheilutaustaiset hakijat.  Tutustumme hakijan arkeen sekä työelämän tavoitteisiin ja tarpeisiin. Moni nuori aktiiviurheilija toivoo löytävänsä joustavaa keikka- tai osa-aikaista työtä urheilun rinnalle, kun kokeneempi tai uransa lopettava urheilija etsii vakituista työtä tai alan vaihtoa.

Hakijaprosessi toimintamalli.001.png

Millaisia taitoja ja ominaisuuksia te arvostatte työntekijöissänne?

Uskomme vakaasti, että huippuosaajilla työelämässä on ainutlaatuinen ymmärrys menestymisen vaatimuksista, joka juontaa juurensa heidän intohimoisesta urheilutaustastaan.

Urheilu ei ainoastaan opeta kestävyyttä, nöyryyttä, ja tiimityöskentelytaitoja, vaan se myös sytyttää korkean työmoraalin ja reilun pelin hengen ylläpitämiseen. Urheilijat ovat mestareita haasteiden voittamisessa, ja tämä voittajahenki näkyy myös työelämässä! Nämä asiat näkyvät kuitenkin harvoin CV:ssä. 

 

"Asenne ratkaisee" kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta sitä se ei ole vaan asenne korvaa monissa työtehtävissä CV:ssä vaadittava työkokemus. Me jopa näemme, että asenne on tavoitteellisen urheilutaustan omaavan henkilön tärkein työelämätaito. Meidän tavoitteena on varmistaa, että urheilijoille annetaan mahdollisuus osoittaa oma potentiaalinsa työntekijänä.

Tavoitteellisesta urheilusta opitaan (työ)elämän kannalta arvokkaita taitoja mm.

Tulosorientunut.

Urheilijat pyrkivät aina antamaan parastaan ja ylittämään odotukset. He ovat luonnostaan kilpailuhenkisiä ja se näkyy myös työpaikalla.

Vahva työmoraali.

Urheilussa tavoitteiden saavuttaminen vaatii kovaa sitoutumista työntekoon. Urheilijat ovat ratkaisuhenkisiä, eivätkä helpolla luovuta. 

Tiimityöskentely.

Urheilijat ymmärtävät yhteistyön merkitystä, mutta ottavat myös vastuuta ja omistajuutta omasta työstä.

Ajanhallinta.

Moni urheilija opiskelee tai on opiskellut urheilun ohella. Urheilijan päivät ovat tarkoin aika-taulutettuja, joten hyvä ajanhallinta on tuttu asia ja melkein pakollinen taito.

Vastuuntunto.

Urheilun kautta oppii, että jokainen on vastuussa itsestään ja omista valinnoista. Menestys ei tule itsestään.

Kriittinen ajattelu. 

Urheilijalla on sisäänrakennettu tarve miettiä miten asioita voisi seuraavalla kerralla tehdä vielä paremmin. Ongelma- ratkaisukeskeisyydellä on iso merkitys urheilussa.

Vastaanottavaisuus 

Urheilijoilla on vahva halu oppia ja kehittyä. He ovat tottuneita ottamaan vastaan palautetta ja osaamisen arvioinnit ovat tuttuja tilanteita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä!

Dalla - United asiakkuuspäällikkö

Toni Dahlman

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 586 7907 

Jussi - United asiakkuuspäällikkö, TRE

Jussi Piha

Asiakkuuspäällikkö,
Tampere​
+358 50 522 5475

Late - United asiakkuuspäällikkö, JKL/KUO

Lauri Karhunen

Asiakkuuspäällikkö,
Jyväskylä
+358 50 547 7773

Rasse - United asiakkuuspäällikkö, TKU

Rasmus Holma

Asiakkuuspäällikkö,
Turku
+358 40 848 8490

bottom of page