top of page

Myyntineuvottelijat Rovaniemelle
Nordic Entertainment Group

Nordic Entertainment Group AB (NENT Group) on Pohjoismaiden johtava viihdeyhtiö. Viihdytämme miljoonia ihmisiä päivittäin suoratoistopalveluidemme sekä tv- ja radiokanaviemme kautta, ja tuotantoyhtiömme luovat kiinnostavia sisältöjä mediayhtiöille ympäri maailman.

Suomessa yrityksen kuluttajabrändeihin lukeutuvat V sport ja V film maksu-tv-kanavat, Viaplay-suoratoistopalvelu sekä maksuton Viafree-suoratoistopalvelu. NENT Group Finland tarjoaa käyttäjilleen uusimmat tv-sarjat, lastenohjelmat ja elokuvat sekä lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä mukaan lukien Formula 1, Englannin Valioliiga, Bundesliiga, NHL, NFL ja UFC.

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Tuuppa tekkeen tiliä!  

Haluatko kehittyä myynnin ammattilaiseksi? Omaatko hyviä vuorovaikutustaitoja? Oletko kilpailuhenkinen ja haluat pystyä vaikuttamaan omiin tienesteihin? Hae tehtävää pikaisesti!

Nordic Entertainment Group Rovaniemellä kaipaa kovaan tiimiinsä uusia työntekijöitä. Jos hyvä työilmapiiri, joustavat työajat sekä hyvä palkka ja hyvät edut tärkeitä kriteerejä, kun mietit työpaikan valintaa niin kannattaa jatkaa lukemista!

NENT:llä viihdytään hyvin töissä ja työntekijöiden etuihin lukeutuvat mm. Elisa Viihde Viaplay Total, maanantai aamiainen, lounasetu sekä salikortti.

 

Työajat ovat joustavat ja halutessamme teemme töitä parina päivänä viikossa tunnin pidempään, jotta pääsemme perjantaina aikaisemmin vapaille! Työajat ovat 6,5 h pituisia ja meillä on myös mahdollisuutta etätöihin. Täällä pääset kannustavaan ilmapiiriin ja saat mukavat työkaverit.

Perehdytyksen yhteydessä saat perusteellisen myyntikoulutuksen ja työssä jatkuvan valmennuksen.

 

Myyntineuvottelijana tarjoat asiakkaille alan kiinnostavimpia urheilu- ja viihdesisältöjä tarkoin valikoiduille kohderyhmille. V sport, series & film -kanavapakettien ja Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelun sisältöön kuuluu mm. Formula 1, jalkapallon Englannin Valioliiga, UEFA Eurooppa-liiga ja Konferenssiliiga, NHL-jääkiekko, NFL -jenkkifutis, UFC -vapaaottelu, European Tour -golf, hiihdon maailmancup, sekä paljon viihdesisältöjä, niin uutuuselokuvia kun erilaisia sarjoja.
 

Kerrataan vielä mitä sinulle työntekijänä tarjotaan:

  • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi kasvatat tulojasi provisioilla ja bonuksilla ilman kattoa!

  • Työsuhde-edut mm. Elisa Viihde Viaplay Total, lounasetu, maanantai aamiainen sekä salikortti

  • Joustavat työajat sekä mahdollisuus etätyöhön

  • Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä: myytävänä loistavat tuotteet

Käymme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! 

Liitäthän myös CV:n mukaan hakemukseesi!

Täytä hakemus tässä

bottom of page