top of page

Ainone työllistää urheilijoita – "Urheilijat pystyvät samaistumaan meidän tuotteeseen"


Ainone kehittää mobiiliratkaisuja ihmisen toimintakyvyn mittaamiseen tavoitteena toimintakyvyn ymmärtäminen. Kuntoutus- ja valmennuskäyttöön kehitetyssä uudenlaisessa kevyessä mobiilialustassa hyödynnetään Movesense-sensoriteknologiaa Ainonen ainutlaatuisten algoritmien kanssa. Ainone auttaa esimerkiksi urheilijoita päähän kohdistuneiden vammojen kanssa ja tekee yhteistyötä muun muassa KHL:ssä pelaavan Jokerien kanssa.


Ainonen toimitusjohtaja Matti Vartiainen uskoo urheilijoiden työskentelyn yrityksellä tuovan tärkeän lisän heidän liiketoimintaansa.


– Urheilijalle terveys ja hyvinvointi on itsestään selvää, jolloin urheilija pystyy samaistumaan ammattilaisena meidän tuotteeseen. Tämän kautta urheilija ymmärtää, kuinka monipuolinen ihmisen keskushermosto on sekä kuinka tärkeä tasapainojärjestelmä on osana sitä. Näin ollen myös työstä voi saada hyötyä urheiluun, suoriutumiseen ja harjoitteluun. Meillä työskennelleet urheilijat ovat rehtejä ja ahkeria, ja kaikista huokuu voitontahto, sekä tavoitteiden asettelu, mikä on selvästi urheilun kautta tullut myös työelämään.


Yhteistyö Eezy Unitedin kanssa on myös sujunut vaivattomasti.


– Eezy United tunnistaa meidän tarpeen työvoimaan ja pystyy katsomaan urheilijan koulutuksen tietotaidon, sekä hahmottaa minkälaista työntekijää me etsimme. Meidän puolelta tämä on myös riskitön tapa rekrytä Start Up-yrityksenä.


Työkokemus urheilu-uran aikana auttaa tulevaisuudessa


Motocross-urheilija Kim Savaste on yksi Ainonelle työllistyneistä urheilijoista. Kim työskentelee osa-aikaisena, jolloin aikaa jää myös urheilulle ja palautumiselle.


– Mielestäni on todella tärkeää kerryttää työkokemusta myös urheilu-uran aikana. Ainonella pystyn työskentelemään joustavasti, ja vaikka olisin ulkomailla kisaamassa, työt saadaan sovittua. Olen aiemmin tehnyt liikaa töitä urheilun ohella, mikä ei ollut hyvä juttu. Nyt työt kulkevat tasapainossa urheilun kanssa ja aikaa jää myös palautumiselle.


Kim kokee monipuolisen työkokemuksen urheilu-uran aikana auttavan myös urheilu-uran jälkeiseen aikaan.


– Kun tekee erilaisia töitä jo urheilu-uran aikana, pystyy huomaamaan, että mitä haluaisi sitten uran jälkeen tehdä. Sitten, kun ura päättyy, on jo ajatuksia tulevasta ja CV:ssä täytettä.

87 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page