top of page

Antti-Jussi Niemi siirtyy Eezy Unitedilta Jokereiden toimitusjohtajaksi!


Haikein ja hiukan surullisin mielin jää Eezy United nyt elämässäni taakse. Vaikea päätös. Innostunein mielin kuitenkin uuteen haasteeseen Jokereiden parissa. Tästä työtarjouksesta en yksinkertaisesti voinut kieltäytyä. Jokerit on seura, missä olen kasvanut jääkiekkoilijana ja pelannut lähes koko ammattilaisurani. Päätökseni on erittäin tunnepohjainen, mutta jos en tähän olisi lähtenyt, olisi se jäänyt harmittamaan loppuelämäkseni.”

 

Olen erittäin iloinen ja ylpeä, miten saimme Unitedin rakennettua reilun kolmen vuoden aikana ja olemme löytäneet paikkamme urheilijoiden keskuudessa. Oppia on näiden kolmen vuoden aikana kertynyt paljon. Eniten jään kaipaamaan meidän huipputiimiä. Kiitos Dalla, Micce, Anna, Jussi, Lauri ja Rasse. Olette parhaita. United jää hyviin käsiin.

 

AJ perusti Eezy Unitedin reilut kolme vuotta sitten yhdessä Jarkko Ruudun ja Toni Dahlmanin kanssa. Unitedin kantava ajatus on aina ollut tarjota urapalveluita urheilijoilta urheilijoille. Huhtikuun lopussa United siirtyi osaksi Eezy Henkilöstöpalveluita.


142 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page