top of page

Eezy United tiimin esittely: Anna Nurmi


Anna työskentelee HR-konsulttina Eezy Unitedin riveissä. Hän on moninkertainen jalkapallon liigamitalisti. Vuosi sitten hän valmistui myös HR-tradenomiksi. Aktiiviurheilijana Anna tietää, kuinka vaikeaa on löytää töitä urheilun ohelle, joten HR-konsulttina hän haluaa parhaansa mukaan auttaa myös muita urheilijoita.


- Olen ensimmäinen kontakti kaikkiin uusiin hakijoihin, ja teen myös ensimmäisen vaiheen profiilihaastattelut. Vastuullani on myös perus palkat ja laskut, järjestelmät ja työsopimukset. Tosi monipuolisia työtehtäviä. Autan myös muita tiimiläisiä muun muassa järjestelmien käytössä, Anna kertoo.


- Kaikista parasta on käydä keskusteluja urheilijoiden kanssa, ja heidän auttamisensa, kun tietää, kuinka vaikeaa on löytää työpaikka, hän lisää.


Anna on pystynyt arjessaan yhdistämään tasapainoisesti tavoitteellisen urheilun, opiskelun ja työt. Kiitos kaksoisurasta kuuluu Annan mukaan Eezy Unitedille.


- Tämä on ihan täydellinen työpaikka. Työpaikka joustaa, että pystyn tekemään töitä osa-aikaisena treeniaikojen puitteissa. Mulla voi olla esimerkiksi treenit päivällä puoli yksi, niin ei muualla kyllä onnistuisi. Saan työstä vastapainoa urheilulle. On jotain muutakin elämässä, ja saa välillä ajatuksia muualle, Anna kertoo.


Anna kokee saaneensa urheilu-uraltaan jo nyt todella tärkeitä vahvuuksia HR-konsultin työkenttään.


- Ehdottomasti sosiaalisuus, vuorovaikutustaidot sekä tiimityöskentelytaidot. Myös periksiantamattomuus, sillä minulla on ollut paljon loukkaantumisia, ja tavoitteet on aina motivoinut jatkamaan. Niiden kautta olen oppinut myös arvostamaan pieniä onnistumisiakin, Anna kertoo.


Oman urasiirtymänsä kannalta, hän pitää todella tärkeinä asioina tradenomin koulutusta, ja työkokemuksiaan. Tällä hetkellä, aktiiviurheilijana, jalkapallo menee Annan elämässä kaiken edelle, ja sen ehdoilla mennään.


- Ensi kaudeksi suuntaan vuodeksi pelaamaan Ahvenanmaalle, ja jatkan näitä osa-aikaisia töitä. Tavoitteena on, että pääsisin ulkomaille pelaamaan.


Bonuskysymys


Tiimin esittelyn yhteydessä työkaverit saivat kysyä, minkä tahansa kysymyksen haastateltavalta. Tiimin toimialajohtaja Antti-Jussi ”AJ” Niemi halusi kysyä Annalta: mikä tekee meistä hyvän tiimin?


- Meillä on ihan mahtava tiimihenki. Tässä tiimissä jokainen saa olla oma itsensä, ja uskaltaa sanoa oman mielipiteensä. Meillä muut tiimiläiset ovat entisiä urheilijoita, joten meillä on hyviä keskusteluja.

156 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page