top of page

Eezy Unitedin kautta markkinajohtajalle töihin - työ Gigantissa valmentaa myös tulevaan uraan!

Päivitetty: 3. kesäk.

Gigantti ja Eezy United työllistävät yhdessä urheilijoita. Jääkiekkoilija Olli Iisakka työllistyi Espoon Lommilan myymälän myyntiin ja jalkapalloilija Nella Kettunen Tampereen Lielahden myymälän operaatiopuolelle.


Miten työ yhdistyy aktiiviurheilun kanssa ja miten urheilijavalmiudet tukevat työtä Gigantissa?


Olli Iisakka: “Olen löytänyt täydellisen vastapainon urheilulle, joka tukee tulevaisuuden urakehitystä”


Kuva: Gigantti Oy - Samir Abya

Kiekko-Espoossa pelaava Olli Iisakka oli kerryttänyt työkokemusta jo usealta eri alalta, mutta alkoi kiinnostua yhä enemmän myyntityöstä. Hän kertoi työllistumishalustaan Eezy Unitedille, ja sopiva paikka löytyikin urheilijahaun kautta Espoon Lommilan Gigantista. Iisakka on viihtynyt uudessa työssään todella hyvin.


– Olen ollut talossa nyt puolitoista kuukautta ja nauttinut työskentelystä Gigantissa. Pohjoismaisen markkinajohtajan rooli paistaa läpi, eikä ole epäselvää miksi näin on. Liikkeemme on huippumoderni ja tyylikäs. Lisäksi palveluvalikoimamme on todella laaja, sekä ammattitaito ensiluokkaista, Iisakka kehuu.


Myyjänä työskentelevä Iisakka kokee joukkueurheilutaustasta olevan paljon hyötyä

nykyisessä työssään. Lisäksi hän korostaa työpaikan olevan vähän kuin joukkue, kun kaikki liikkeessä tekevät töitä yhteisten tavoitteiden eteen ja nauttivat toistensa onnistumisista.


– Joukkueurheilutaustasta on ollut hyötyä monellakin eri tapaa. Esimerkiksi asiakkaan

kanssa pyrin aina luomaan sellaisen yhteyden, että pelataan samassa ”tiimissä” ja koitetaan yhdessä löytää se paras ratkaisu. Sekä urheilussa, että tässä työssä on tavoitteet ja on tehtävä kovasti töitä, jotta niihin päästään.


Urheilu-ura jatkuu Iisakalla edelleen kovaa vauhtia Mestiksessä, mutta ajatuksia

tulevaisuuden urakehityksestä urheilun ulkopuolella on jo ollut pidempään.


– Urakehitys on yksi syy, miksi Gigantille hain. Täällä kun paiskii lujasti hommia ja sitä kautta kehittyy, on mahdollista päästä talon sisällä vaikka esimerkiksi eri puolille Suomea vastuullisiin paikkoihin tai jopa konsernin kansainvälisiin tehtäviin.


Eezy United on auttanut kiekkoilijaa työllistymään aiemminkin. Nyt Gigantilla Iisakka kokee löytäneensä sopivan vastapainon urheilulle.


– Aina kun olen ollut työn tarpeessa, Eezy United on pystynyt työllistämään minut. Nyt

kuitenkin olen löytänyt täydellisen vastapainon urheilulle. Työ ei ole fyysisesti ollenkaan

rankkaa, mutta henkistä kanttia se kuitenkin vaatii. Tässä työssä oppii myös lisää itsestään ja uusia piirteitä, mitä ei välttämättä tiennyt olevankaan. Jos urheilijaa vähänkään myyntihommat kiinnostaa, niin voin lämpimästi suositella Eezy Unitedia ja Giganttia, Iisakka sanoo.


Nella Kettunen: “Gigantissa pääsen tutustumaan suuren organisaation toimintaan useammasta näkökulmasta”

Kuva: Gigantti Oy - Petri Saarelainen

SM-tason jalkapalloilija Nella Kettunen työllistyi keväällä Tampereen Lielahden Gigantin operaatiotoimintoihin Eezy Unitedin urheilijahaun kautta. Jalkapallon ja työn yhdistäminen on sujunut arjessa hyvin.


– Aloitin keväällä työnhaun jalkapallon rinnalle ja löysin urheilijaohjelman. Eezy Unitedin Tampereen aluejohtaja Jussi Piha kertoi minulle muutamasta työvaihtoehdosta, joista yksi oli Gigantti. Menin heille haastatteluun ja he tarjosivatkin minulle heti töitä. Gigantti on ollut loistava työnantaja ja työporukka on mahtava.


Talossa on paljon muitakin nuoria, joiden kanssa olen päässyt ystävystymään jo enemmänkin. Lisäksi esimieheni on hyvin kannustava ja reilu työnantaja, mikä onkin minulle tärkeää urheilun ja työn yhdistämisessä, Kettunen kertaa työllistymistään. Alku myymälässä on sujunut hyvin ja vaikka ensimmäinen kuukausi oli hektinen, se ei jalkapalloilijaa hetkauttanut. Kettunen kokee urheilusta tulleiden ominaisuuksien auttavan työelämässä.


– Työni alkoi uuden myymälän kunnostamisella - Gigantti Lielahti avasi 13.6. uuden

myymälän uusiin tiloihin. Täällä vietin ensimmäisen kuukauteni valmistelemassa eri osastoja valmiiksi myyntikuntoon avajaisia varten. Kiire ei minua haitannut, sillä olen tottunut hektiseen elämään jalkapallon ja koulun yhdistämisestä. Muutoinkin futiksesta saadut tiimityöskentelytaidot ja hyvä fyysinen kunto olivat eduksi. Nykyään uudessa myymälässä vastaan operaatiopuolen tehtävistä, joihin kuuluvat mm. myymälän kunnossapito ja tavaroittaminen.


Kettunen pelaa jalkapalloa Tampereen Ilveksessä, opiskelee Tampereen yliopistossa ja on tällä hetkellä kesätyössä. Arki on välillä kiireistä, mutta Kettunen näkee Gigantin antavan paljon hyvää jatkuvia opiskeluja ja tulevaa työuraa ajatellen.


– Opiskelen Tampereen yliopistossa tuotantotaloutta, joka yhdistää siis kaupalliset ja

teknilliset opinnot yhdeksi kokonaisuudeksi. Gigantissa pääsen tutustumaan suuren

organisaation toimintaan useammasta näkökulmasta, mikä onkin mielestäni tärkeää

koulutukseni kannalta. Gigantissa on myös hyvät mahdollisuudet edetä jo opiskelujen

aikana, sillä hyvät työsuoritukset puhuvat puolestaan. Tällä hetkellä Gigantti on minulle vielä kesätyö, mutta olemme puhuneet työsuhteen jatkamista myös ensi vuodelle. Jalkapallo on minulle kuitenkin tärkeä asia, minkä vuoksi arkeni pyörii vielä futiksen ja koulun ympärillä.


Kettunen kokee työkokemuksen urheilu-uran aikana jo tärkeäksi ja haluaa omien

positiivisten kokemusten kautta suositella Eezy Unitedia ja Giganttia kaikille urheilijoille.


– Suosittelen Eezy Unitedin urheilijaohjelmaa jokaiselle urheilutaustaiselle, joka haluaa

saada työkokemusta urheilun lisäksi. Oma kokemukseni on ainakin ollut hyvin positiivinen. Työn aloittaminen oli hyvin helppoa, sillä Gigantti ja Eezy United hoitivat kaikki työsuhteen räätälöintiin liittyvät asiat, eikä minun tarvinnut kuin kirjoittaa työsopimus ja ilmoittaa harjoitusten aikataulut. Eezy United tarjosi minulle useita muitakin työpaikkoja, mutta Gigantti tuntui minulle parhaalta vaihtoehdolta!


Gigantti on Suomen suurin kodinelektroniikkaketju, alansa markkinointijohtaja, kasvava suunnannäyttäjä ja vastuullinen työnantaja. Tarjoamme kiinnostavia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia, aidosti kannustavan ilmapiirin ja yli 1 600 työkaverin yhteisön, jolla on vahva yhteenkuuluvaisuuden tunne. Työyhteisö merkitsee giganttilaisille paljon – emme usko jäykkiin hierarkioihin, vaan avoimeen ja välittömään yhdessä tekemiseen. Haluamme olla paras siinä mitä teemme, ja palkita hyvästä työstä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme luottavat meihin nyt ja jatkossa – asiantuntijoiltamme löytyy kaikkeen ratkaisu. Lue lisää Gigantista täältä.

475 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page