top of page

Fitness24Seven työllistää urheilijoita yhdessä Eezy Unitedin kanssa

Päivitetty: 13. jouluk. 2023


Fitness24Sevenin ja Eezy Unitedin yhteistyön kautta urheilijoille on löytynyt työpaikkoja, joissa urheilijat pääsevät elementtiinsä.


Fitness24Seven on kuntosali, jonka tavoitteena on tarota terveyttä ja hyvinvointia jokaiselle ihmiselle. Urheilijoilla on ollut paljon annettavaa

työntekijöinä jo urheilullisten elämäntapojen kautta, mutta Fitness24Sevenin maajohtaja Anni Anttonen näkee urheilijoissa paljon muutakin.


– Meille työllistyneet urheilijat ovat olleet innokkaita ja heillä on ollut aito asenne työhön ja tottakai myös liikuntaan. Heillä on hyvät sosiaaliset ominaisuudet ja tulevat toimeen kaikkien kanssa. Meillä työntekijät inspiroivat asiakkaita treenaamiseen ja hyvinvointiin, joten urheilutaustasta on siinäkin iso hyöty, Anttonen sanoo.


Urheilijat ovat työllistyneet Fitness24Sevenille Eezy Unitedin kautta, ja Anttonen kokee

yhteistyön olleen nopeaa ja ketterää.


– Yhteistyö on kokonaisuudessaan toiminut hyvin, vaikka kyseessä on suht tuore yhteistyö.


Viestintä ja koko yhteistyö on nopeaa ja pystymme toimimaan tarvittaessa yhdessä

kiireiselläkin aikataululla hyvin tuloksin.


Joukkueurheilusta hyvä pohja työelämään


Jalkapalloilija Artturi Haataja ja jääkiekkoilija Niko Somppi työskentelevät nyt

Fitness24Sevenillä asiakaspalvelutyössä.


Artturi Haataja on lopettanut SM-tasolla pelaamisen, mutta toimii jalkapallon parissa edelleen harrastetasolla sekä erotuomarina. Haatajalta löytyy paljon muutakin urheilutaustaa eri palloilulajeista, ja hän kokee joukkueurheilusta olleen paljon hyötyä myös työelämässä.


– Kun on nuoresta saakka ollut joukkueurheilussa mukana, niin on oppinut tutustumaan

uusiin ihmisiin ja toimimaan kaikkien kanssa. Nyt asiakaspalvelutyössä tästä on ollut paljon hyötyä, kun kohtaa jatkuvasti uusia ihmisiä, Artturi Haataja sanoo.


Jääkiekkoilija Niko Somppi päätyi Fitness24Sevenille, kun hän etsi jääkiekon

puoliammattilaisuuden ohelle työpaikkaa. Työ on yhdistynyt helposti ja sujuvasti urheilun kanssa. Somppi kokee myös joukkueurheilutaustan antaneen hyvät eväät

asiakaspalvelutyöhön.


– Sellainen tietty terve itsevarmuus on urheilusta tullut ja ihmisten kohtaaminen on luontevaa itselle. Ylipäätään sosiaaliset tilanteet ja sosiaalisuus tulevat varmasti myös luonteestani, mutta urheilu ja varsinkin joukkueurheilu on opettanut paljon siihen.

295 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page