top of page

KH-Partio työllistää urheilijoitaEezy United Oy ja KH-Partio Oy yhteistyössä jo kolmatta vuotta. KH-partio palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti ulkoaluetöiden kaikilla osa-alueilla. Talvikaudella lumityöt sekä kesällä viherkatto- ja viheralueiden hoitotyöt työllistävät myös urheilijoita.


– Urheilijoissa on potentiaalia, sillä he pystyvät suoriutumaan fyysisestikin raskaista työtehtävistä ja heillä on tyypillisesti hyvä paineen sietokyky. Ruumiillisessa työssä itsensä haastaminen ja luontainen kilpailuvietti pääsevät oikeuksiinsa.


– Pidän siitä että tekemisen taso on korkealla päivästä toiseen ja vuorokauden ajasta riippumatta. Näin laatu ja asiakastyytyväisyys pysyvät hyvänä, toteaa KH-Partion yrittäjä Jani Laine.


Keskimäärin eri lajien urheilijoita on vuositasolla työllistynyt jopa jääkiekkojoukkueen verran.


– Eezy Unitedin kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja yhteyshenkilönä toimiva Antti-Jussi Niemi on reagoinut loistavasti meidän nopeastikin muuttuviin työntekijätarpeisiimme, Laine jatkaa.


Ammattilaisjääkiekkoilijan siirtymä urheilu- ja työuran välillä

Entinen jääkiekkoilija Niko Tuhkanen sai apua urheilu-uran ja työuran siirtymään Eezy Unitedilta. Tuhkanen sai uravalmennusta, joka auttoi häntä hahmottamaan mitä kohti lähteä seuraavaksi. Uravalmennuksen lisäksi Tuhkanen halusi myös työkokemusta ja sitä löytyi KH-Partiolta.

– Pelasin vielä samalla, kun aloitin työt KH-Partiolla. Työt sovitettiin kiekkoarkeen ja tässä vaiheessa halusin jo itse uhrata jääkiekosta työelämään. Halusin välttyä tällä tapaa myös kuilulta, joka voi tapahtua siirtyessä ammattilaisurheilusta työelämään. Sain työkeikkoja, jotka sopivat aikatauluihin, sekä rahallisen korvauksen ja tärkeät merkinnät CV:seen, Tuhkanen kertoo.

Työ KH-Partiolla oli mieluisaa ja urheilun kautta tulleista ominaisuuksista oli paljon hyötyä työssä, vaikka aikaisempaa työkokemusta ei ollut.

– Into piukeena menin tekemään ja oppimaan uutta. Työ KH-Partiolla oli selkeää ja siihen perehdytettiin hyvin, joten ei tarvinnut stressatakkaan. Työ oli myös fyysistä, joten vuosia rakennetusta fyysisestä kunnosta oli todella hyötyä.

Tuhkanen koki Eezy Unitedin tärkeässä roolissa oman urheilu-uran päättymisen yhteydessä, mutta haluaa suositella Eezy Unitedia myös aktiiviurheilijoille.

– Jos mietin itseäni 10–15 vuotta taaksepäin, niin olisin kerännyt enemmän työkokemusta jo aikaisemmin, koska se kuitenkin avaa mahdollisuuksia jatkoon. Eezy Unitedin koko prosessi on tehty urheilijalle itselleen helpoksi, ja eri vaihtoehdoista pystyy varmasti eri tilanteissa olevat urheilijat hyötymään. Esimerkiksi työ KH-Partiolla sopii todella hyvin urheilun yhteyteen.


163 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page