top of page

Lauri Karhunen aloittaa Jyväskylän aluejohtajana Eezy Unitedilla


Lauri Karhunen, 35, on valittu Eezy Unitedin aluejohtajaksi Jyväskylään. Karhunen siirtyy tehtävään JYP Juniorit ry:n toiminnanjohtajan tehtävästä, ja aloittaa Eezy Unitedin riveissä elokuussa. Hän lähtee tavoitteellisesti ja luottavaisin mielin toteuttamaan urheilijoiden työelämän unelmia.


- Urheilu alustana tuottaa tosi tärkeää työainesta. Kaikki on toki yksilöllistä, mutta oman kokemukseni mukaan on selkeästi nähtävissä, että urheilijoiden vahvuudet työelämässä ovat muun muassa hyvä yhteisössä toimiminen, luotettavuus, tavoitteellinen toiminta ja itseensä investoiminen. Eli juuri sitä, mitä työkenttä kaipaa, ja joka pitää saada käyttöön, Karhunen kiteyttää.


Monilajiliikkujaksi itseään tituleeraava Karhunen on työskennellyt yhtäjaksoisesti eri urheiluseuroissa 12 vuoden ajan. Muun muassa viimeiset neljä vuotta hän toimi JYP Juniorit ry:n toiminnanjohtajana, ja sitä edeltävät viisi vuotta sujui seuratyön parissa Helsingin Jokereissa. Tällä matkalla hänelle on karttunut kokemusta niin valmentamisen, kuin urheilutoiminnan- ja seurajohtamisen työrooleista. Karhuselle on ollut aina tärkeää myös oman osaamisen kehittäminen työn ohessa. Nyt hän haluaa katsoa huolellisesti läpi tämän mahdollisuuden seuratyön ulkopuolella.


- Olen keuhkot täynnä ilmaa menossa uuteen. Tässä toimenkuvassa yhdistyy sportti ja liike-elämä. Tämä on minulle uutta ja tuttua, joka puhuttelee sopivasti. Koen, että minulla on paljon annettavaa. Eezy Unitedilla on huippuporukka ja sama arvopohja, mikä on todella tärkeää. Muilla tiimiläisillä on takana pitkä urheilu-ura, ja nyt itse liityn siihen oman valmentajapolkuni kautta. Tämä on mielestäni hyvä ”mixi”, Karhunen kertoo.


Seuratoiminnassa Karhunen on vaalinut monipuolista verkostoitumista. Hänellä on myös vahva paikallistuntemus urheilu- ja yrityselämän osalta Jyväskylän alueella. Karhunen näkee Jyväskylässä hyvät mahdollisuudet rakentaa urheilijoille työelämän pelikirjaa.


- Eezyllä on jo toimipiste Jyväskylässä, ja Eezy United täydentää sitä loistavasti. Jyväskylä haluaa profiloitua liikuntapääkaupungiksi, joten meidän työmme tuo lisäarvoa myös sille. Täällä on firmojen suhtautuminen liikuntaan ja urheiluun hyvä. Uskon, että me pystymme joustavasti ja vikkelästi löytämään tekijöitä töihin muun muassa seurayhteistyön ja kaupungin opiskelijoiden kanssa.


- Tärkein ja arvokkain tavoite on kuitenkin se, että pystymme tavoittamaan ja auttamaan mahdollisimman montaa urheilijaa. Mikäli ihmiset kiinnostuvat meidän toiminnastamme, niin toivon, että he olisivat reippaasti ja rohkeasti yhteydessä, Karhunen päättää.

Karhunen aloittaa työnsä Eezy Unitedissa 1.8.2022. Jyväskylän lisäksi Eezy Unitedilla on toimipisteet myös Helsingissä ja Tampereella.


- On mahtavaa saada Lauri mukaan meidän tiimiimme. Lauri on loistava persoona. Laurin verkostojen ja kontaktien avulla pystytään auttamaan Jyväskylän ja Kuopion alueen urheilijoita selvästi löytämään oikeita työmahdollisuuksia, Eezy Unitedin toimialajohtaja ja perustaja Antti-Jussi Niemi kommentoi.


Tervetuloa mukaan tiimiin Lauri!

477 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page