top of page

NENT Group luottaa urheilijoihin työntekijöinä – 3 urheilijaa työllistyi Eezy Unitedin kautta


NENT Groupille työllistyi Eezy Unitedin kautta syksyllä kolme urheilijaa eri tehtäviin. Yrityksen talousjohtaja Olli Kaivola kokee yhteistyön sujuneen urheilijoita työllistävän Eezy Unitedin kanssa mutkattomasti.


– NENT Groupin liiketoiminta Suomessa on urheiluvoittoista, ja aito kiinnostus ja tieto urheilusta urheilijoiden kautta on tuonut erittäin hyvän lisän meille. Etsimme kokonaisratkaisua pidemmällä aikavälillä, ja tämä urheilun tausta tuo erittäin hyvän lisän tulevaisuuteenkin Eezy Unitedin kanssa.


NENT Groupilla on aiempiakin kokemuksia urheilijoista työntekijöinä ja urheilun taustan lisäksi Olli Kaivola näkee urheilijoilla olevan myös paljon muita työelämässä eteenpäin vieviä ominaisuuksia.


– Positiivinen ja rohkea asenne, halu oppia, näkyvät erityisesti näillä vahvan urheilutaustan omaavilla urheilijoilla. Lisäksi tavoitteellisuus, laatu ja peräänantamattomuus ovat tuoneet meille positiivisia kokemuksia. Iloinen asenne vie ihmistä eteenpäin.


Jalkapalloilija Vera Saastamoinen iloitsee Eezy Unitedin työstä urheilijoiden eteen


Jalkapalloilija Vera Saastamoinen aloitti työt NENT Groupilla Controllerina. Mäntsälästä kotoisin oleva Vera pelaa ammattimaisesti jalkapalloa työt mukana.


– 21-vuotiaaksi saakka pelasin todella aktiivisesti ja ammattimaisesti jalkapalloa, jonka jälkeen olen hieman himmaillut. Pelaaminen on sen jälkeen jatkunut ammattimaisesti, mutta työt kulkevat nyt mukana. Nent Groupilla urheilun ja työn yhdistäminen sujuu erinomaisesti ilman stressiä, varsinkin kun nyt olemme etänä. Koen, että täällä joustetaan hyvin tarvittaessa, kunhan tietenkin hoitaa omat työt hyvin.


Vera päätyi NENT Groupille jalkapallon pelaajayhdistykseltä tulleen sähköpostin kautta, jossa kerrottiin Eezy Unitedin etsivän asiakkaalle controlleria.


– Sähköpostin nähtyä laitoin hakemuksen, kun itselläni oli sopivaa työkokemusta ja paikka vaikutti mielenkiintoiselta. Onnekseni tästä syntyi todella hyvä matchi, ja pääsin aloittamaan työt NENT Groupilla. Olen todella iloinen, että on olemassa tällainen taho kuin Eezy United, joka ajaa urheilijoiden asioita ja työnhakua.


Työ on sujunut hyvin ja Vera kokee oman työkokemuksen lisäksi pärjäävän työssään hyvin urheilun kautta saatujen ominaisuuksien avulla.


– Yleisesti tiimityöskentely on sellainen vahvuus, mitä joukkueurheilun kautta olen saanut. Heittäytymiskyky, uusiin muutoksiin sopeutuminen, paineensietokyky, sekä tietty asenne ja draivi tehdä töitä ovat myös hyviä ominaisuuksia työelämässä.


Työ ja urheilu yhdistyvät hyvin NENT Groupilla


Botniassa jääpalloa pelaava Teemu Malinen ja Nurmijärven jalkapalloseurassa jalkapalloa pelaava Nico Pyykölä työllistyivät myös Eezy Unitedin kautta NENT Groupille Telesalesiin.

Teemu Malinen kokee myyntityön sopivan itselleen ja yhdistyvän hyvin urheilun kanssa.


– Jääpallossa tavoitteenani on kehittyä ja päästä eteenpäin, mutta ammattilaiseksi tässä lajissa on haastavaa päästä. Olen monta vuotta jo tehnyt töitä urheilun ohella, ja NENT Groupilla tämä sujuu todella hyvin. Teen lyhyempää päivää, niin pääsen myös aamuisin harjoittelemaan.


Nykyään Nurmijärvellä jalkapalloa pelaava Nico Pyykölä allekirjoittaa myös samat asiat ja painottaa sosiaalisuuden tärkeyttä myyntityössä.


– Urheilijana olen aina oppinut tulemaan kaikkien kanssa toimeen ja toimimaan sosiaalisissa tilanteissa. Koen, että juuri sosiaalisuutta osaan käyttää hyvin myös tässä työssä.

175 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page