top of page

Nikke Tryout - entinen huippu-urheilija kokeilee viittä eri työpaikkaaEx-ammattiurheilija Niklas "Nikke" Hagman toivoo löytävänsä itselleen uuden työn, mutta ei ole varma, mikä hänen juttunsa on. Eezy ja Eezy Unitedin kanssa, Nikke päätti heittäytyä vuoden mittaiseen kokeiluun, jossa hän pääsee testaamaan erilaisia työpaikkoja. Projekti sai nimen "Nikke Tryout".


Vuoden aikana entinen huippu-urheilija kokeilee viittä eri työpaikkaa kaksi kuukautta kerrallaan. Hänen matkastaan työpaikasta ja -tehtävästä toiseen seurataan noin 5 minuutin pituisilla videopätkillä.


Niken matkaa voi seurata sekä Unitedin somekanavissa. Somekanavien lisäksi videot julkaistaan nettisivuillamme, josta löytyy myös videoiden julkaisuaikataulu.


Eezyn asiakasmarkkinointijohtaja Maria Malila ja Unitedin HR- ja markkinointiasiantuntija Micce Ingberg käsikirjoittavat Nikke Tryoutia. Unitedin toimialajohtaja AJ Niemi toimii Niken linkkinä Unitedin ja asiakkaiden välillä. Yhteistyökumppanina projektissa toimii videotoimisto Refedo.


Stay tuned 🥳🙌


112 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page