top of page

Palloliiton ja Eezy Unitedin yhteistyö jatkui marraskuussa


Peräti 48 eri lajien urheilijaa toimi tapahtuma-avustajana, kun Huuhkajat isännöi Ranskaa pari viikkoa sitten pelatussa MM-karsintaottelussa. Eezy Unitedin toimialajohtaja Antti-Jussi Niemi kertoo, että urheilijoiden työskentely sujui Helsingin Olympiastadionin illassa mallikkaasti.


– Olemme osa Eezyn konsernia, ja saimme sitä kautta tiedon, että Huuhkajien otteluun on tarvetta työntekijöille. Keikka oli urheilijoille juuri sopiva, sillä peli alkoi myöhään, ja urheilijat ehtivät Olympiastadionille omista harjoituksistaan, Niemi avaa.


– Työntekijät tykkäsivät keikasta, ja kaikki meni hyvin. Tämä oli meille hieno juttu, sillä meiltä ei ole aiemmin ollut näin isoa määrää urheilijoita missään tapahtumassa. Yhteistyö Palloliiton ja Eezyn kanssa sujui erinomaisesti.

Myös Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis on tyytyväinen yhteistyöhön.


– Haluamme osaltamme edistää pelaajiemme jalkapallouran ja erilaisen työelämässä toimimisen yhdistämistä – niin uran aikana kuin aktiiviuran jälkeenkin. Tästä yhteistyömme Eezy Unitedin kanssa on erinomainen esimerkki, ja uskomme yhteistyön hyödyttävän niin pelaajia kuin heidän työnantajiaankin, Varis sanoo.


Eezy United on toiminut kuluneen vuoden sekä koko koronaviruspandemian aikana merkittävänä urheilijoiden työllistäjänä. Korona on iskenyt rajusti kotimaiseen urheiluun ja vaikeuttanut monen urheilijan toimeentuloa.


– Urheilijoiden piirissä on ollut paljon tilausta erilaisille töille, niin vakituiselle, osa-aikaiselle kuin keikkahommille. Olemme onnistuneet mielestäni löytämään työpaikkoja varsin hyvin, vaikka aina onkin parantamisen varaa, Niemi pohtii.


– Haluamme kannustaa nuoria töihin ja saamaan merkintöjä cv:hen ja luomaan verkostoja. Se voi kantaa myöhemmin pitkälle työelämässä. Asiakasfirmojen puolestaan nähdään saavan riveihinsä motivoituneen ja hyväkuntoisen työntekijän, joka pystyy käyttämään omia vahvuuksiaan myös työelämässä.

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page