top of page

Puhdistamo työllistää urheilijoita


Puhdistamo on erikoistunut valmistamaan erittäin puhtaita ja laadukkaita ravintolisiä sekä muita juoma- ja snack tuotteita. Puhdistamo toimii Suomessa ja Ruotsissa ja sen tavoitteena on laajentaa toimintaa myös muualle Eurooppaan ja muihin pohjoismaihin.


Jalkapalloilija Pessia Purhonen ja lentopalloilija Linnea Kuusela työllistyivät Puhdistamolle Eezy Unitedin urheilijahaun kautta. Puhdistamon Aki Kannisto on ollut tyytyväinen yhteistyöhön.


– Yhteistyö Eezy Unitedin kanssa on toiminut hyvin ja nyt kesälle 2022 saatiin hyviä tekijöitä. Urheilijat ovat olleet nopeasti oppivia ja tietysti fyysisesti hyvässä kunnossa mikä auttaa työnteossa.


Millaista työ Puhdistamolla on? Miten urheilu ja työ yhdistyvät? Mitä urheilu antaa työelämään? Pessia Purhonen ja Linnea Kuusela kertovat nyt lisää.


Pessia Purhonen: “Osaan toimia hyvin ryhmässä ja tulen erilaisten ihmisten kanssa toimeen, joka pohjautuu varmasti joukkueurheilutaustaani.”


Pessi Pesonen
Kuva Joope Erkkilä

Kansallista Liigaa Ilveksessä pelaava 20-vuotias Pessia Purhonen haluaa nyt vakiinnuttaa paikkansa liigajoukkueessa. Tulevaisuudessa jalkapalloilija tavoittelee ulkomaiden pelikenttiä. Arkea rytmittää tällä hetkellä urheilun lisäksi työt Puhdistamolla.


– Töitä haluan tehdä nyt, ennen kun pääsen opiskelemaan. Olen Puhdistamolla töissä lähettämön puolella eli keräilen, pakkaan ja lähetän tilauksia. Urheilun ja työn yhdistäminen sujuu hyvin, kun on löytynyt sopiva työ, jonka sovittaminen harjoitusten ja pelien kanssa onnistuu helposti.


Urheilutausta on antanut Pessialle valmiuksia työelämään ja hän kokee urheilun tuoneen monia taitoja työelämässä hyödynnettäväksi.


– Määrätietoisuus, sitoutuminen ja halu jatkuvasti kehittää itseäni. Lisäksi osaan toimia hyvin ryhmässä ja tulen erilaisten ihmisten kanssa toimeen, joka pohjautuu varmasti joukkueurheilutaustaani.


Linnea Kuusela: “Työn ja urheilun yhdistäminen sujuu hyvin, sillä Puhdistamon kanssa on helppo sopia asiat.”


Lentopalloilija Linnea Kuusela
Kuva @liigaorpo IG

Lentopalloilija Linnea Kuusela pelaa tulevalla kaudella Oriveden Ponnistuksessa Mestaruusliigaa. Tampereelta kotoisin oleva Linnea haluaa kehittyä itse pelaajana, menestyä joukkueen kanssa ja päästä maajoukkuerinkiin. Urheilun ja työn yhdistäminen on onnistunut Puhdistamolla hyvin.


– Työn ja urheilun yhdistäminen tällä hetkellä sujuu hyvin, sillä Puhdistamon kanssa on helppo keskustella sopivista ajoista ja sopia työajat treeniaikataulujen mukaan. Linnea allekirjoittaa Pessian tavoin urheilun antaneen tärkeitä ominaisuuksia myös työelämään.


– Pystyn työelämässä hyödyntämään muun muassa kärsivällisyyttä, periksiantamattomuutta sekä muutoksien hyväksymistä, joita urheilussa on tullut opittua.


Eezy Unitedin urheilijahaku kerää kiitosta


Pessia ja Linnea päätyivät molemmat töihin Puhdistamolle urheilijoiden työllistäjän Eezy Unitedin urheilijahaun kautta. Hakuprosessi miellytti urheilijoita erityisesti sen takia, kun heidän toiveitaan kuunneltiin.


– Koko prosessi oli nopea ja tehokas. Toiveitani kuunneltiin hyvin ja autettiin löytämään juuri minun elämäntilanteeseen sopiva työ. Urheilun ohelle voi olla vaikea löytää työtä, siksi olenkin iloinen, että sain apua Eezy Unitedilta, Pessia sanoo.


– Hakuprosessi oli helppo ja pääsin haastatteluun nopeasti. Eezy Unitedin kanssa pystyi juttelemaan omista kiinnostuksen kohteista, joiden perusteella työpaikkoja tarjottiin nopeasti.


Eezy Unitedin oma appi ja urheilijaforum helpottaa myös heidän kanssaan työskentelyä huomattavasti, Linnea komppaa.


475 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page