top of page

Suomen Taitoluisteluliitto ja Eezy United yhteistyössäEntinen muodostelmaluistelija Tiia Lindblom työllistyi Eezy Unitedin kautta Suomen Taitoluisteluliitolle. Suomen Taitoluisteluliitto STLL on kattojärjestö, jonka alla on 78 jäsenseuraa.


Taitoluisteluliitto vastaa muun muassa suomalaisesta huipputason taitoluistelusta ja on samalla myös perinteinen urheiluliitto, jonka visiona on “Koko Suomi luistelee ja parhaat maailman huipulla”.


Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo on toiminut paljon urheilijoiden kanssa ja kokee heissä olevan suuri potentiaali työntekijöinä.– Olen nähnyt läheltä, mitä eväitä urheilu antaa elämään. Itsevarmuutta, kokemusta toimia ryhmässä, toisten huomioon ottamista ja pettymysten kestämistä. Ne ovat tärkeitä ominaisuuksia myös työelämässä, Wuorenheimo sanoo.


Urheilijoiden työllistäjä Eezy United löysi myös Taitoluisteluliitolle hyvän työntekijän, entisen muodostelmaluistelija Tiia Lindblomin. Wuorenheimo kokee yhteistyön Eezy Unitedin kanssa toimivan hienosti.


– Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin. Eezy Unitedilla on töissä ihmisiä, jotka ymmärtävät niin bisnestä kuin myös urheilijoidenkin puolta. On ollut helppo toimia heidän kanssaan, Wuorenheimo kommentoi yhteistyötä.


Tiia Lindblom työllistyi STLL:lle


Muodostelmaluistelijan uran päättänyt Tiia Lindblom työllistyi Eezy Unitedin kautta Taitoluisteluliitolle. Urheilu-uran jälkeen Tiia aloitti opiskelut ja valmistui tradenomin opinnoista jouluna 2021.


– Kun luistelin, tein hieman töitä luistelun ohella. Halusin panostaa vain luisteluun, ja opinnot alkoivat sitten urheilu-uran jälkeen. Työkokemusta kertyi ruokakaupoista ja viime syksynä pääsin oma alan töihin työharjoitteluun, joka päättyi nyt jouluna, Lindblom kertoo taustastaan.


Sopiva oman alan työpaikka työharjoittelun jälkeen löytyi Taitoluisteluliitolta.


– Huomasin ilmoituksen sosiaalisessa mediassa, ja täytin sitten Eezy Unitedin sivuilla hakemuksen. Prosessi eteni nopeasti ja pääsin aloittamaan työt pian. Oli hienoa, kun työpaikka liittyi vahvasti luisteluun ja pääsin vuosien tauon jälkeen palaamaan samoihin piireihin, vaikkakin eri roolissa.


Tradenomiksi valmistunut Lindblom kokee, että urheilutaustasta on ollut paljon hyötyä työelämässä.


– Urheilussa joukkueen kanssa oleminen, tiimityöskentely, aikatauluttaminen, asioiden organisointi, paineensietokyky ja semmoinen, että on tottunut selviämään kaikenlaisista tilanteista, niin on auttanut paljon työelämässä, Lindblom luettelee.

236 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page