top of page

Urheilijoita työllistyy monipuolisesti eri työtehtäviin Iskulle


Suomalainen huonekalukauppa Isku työllistää urheilijoita Eezy Unitedin kautta. Eezy United tarjoaa henkilöstöpalvelua urheilijoille niin urheilu-uran aikana kuin urheilu-uran lopettamisen jälkeenkin. Iskun aluejohtaja Tommi Hagman kuvailee Iskun olevan yhtä isoa perhettä – kuten urheilujoukkue.

– Se on hienoa, kun meille Iskulle tulee paljon työntekijöitä eri oloista ja toimimalla yhdessä oikein, pärjäämme tällä toimialalla. Urheilijat ovat todella sitoutuneita työntekijöitä, ja niin töissä kuin treeneissäkään ei aina ole pelkästään kivaa, mutta kaikki asiat tekemällä sitoutuneesti ja hyvin saadaan hyviä asioita tapahtumaan.

Eezy Unitedin kautta Iskulle on tullut työntekijöitä monipuolisesti eri tehtäviin, kuten varastolle, myyjiksi, laskunkäsittelijäksi, asiakaspalvelijoiksi ja B2B-myyjiksi.

– Eezy Unitedin kautta olemme saaneet hyviä voittavia pelaajia Iskulle. Yhteistyö Eezy Unitedin kanssa on saumatonta ja molemmat osapuolet ovat yhteistyöhön tyytyväisiä. Urheilijoista on moneksi, ja esimerkiksi kun tarvitsimme päivän varoajalla lihasvoimaa uuden myymälän avaamiseen, sekin onnistui.

Isku tekee suomalaisten arjesta viihtyisämpää ja toimivampaa. Isku suunnittelee, valmistaa ja myy huonekaluja, toimittaa sisustusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon, sekä tarjoaa näihin liittyviä palveluita, kuten suunnittelu- ja kierrätyspalveluita. Isku valmistaa kalusteet Suomessa, mutta toimittaa niitä ympäri maailman - toimimalla tällä hetkellä 16 eri maassa.

Urheilu-uran jälkeen työ ja opiskelu sujuvat yhdessä Iskulla

Juuso Salmi päätti keväällä 2020 ammattijääkiekkoilijan uransa, jonka jälkeen oli aika uusille haasteille. Urheilu-uran lopettamisen jälkeen Salmi aloitti kauppatieteiden opinnot ja työpaikka löytyi opintojen ohelle Iskulta laskuntarkastajana.

– Otin spontaanisti yhteyttä Eezy Unitediin, kun näin Antti-Jussi Niemen televisiossa kertomassa Eezy Unitedista. Sain nopeasti yhteydenoton takaisin, kartoitimme tilannetta, ja pääsin nopeasti haastatteluun ja sain työn Iskulta. Urheilijahaku sujui todella hyvin ja pääsin työhön, joka tukee opintojani ja jossa pystyn aistimaan, miten iso yritys toimii.

Arki ammattiurheilun päättymisen jälkeen on erilaista, mutta Salmi kokee urheilu-urastaan olevan paljon hyötyä työtehtävissään.

– Minulla ei ollut ammattiurheilun lisäksi muuta työkokemusta, mutta esimerkiksi paineensietokyky ja itsensä kehittäminen on todella keskeistä urheilussa ja hyödyllisiä taitoja työelämässä. Urheilun kautta on toki tullut paljon muutakin, mistä hyödyn nyt työelämässä, kuten tiimityöskentely ja sosiaaliset taidot.

Onnistunutta työn ja urheilun yhdistämistä

Pesäpalloilija Jani Hämäläinen pelaa pesäpalloa Helsingin Puna-Mustissa ja työskentelee urheilun ohella Iskulla. Iskulle pesäpalloilija päätyi Eezy Unitedin urheilijahaun kautta. Hämäläisen työhön kuuluu muun muassa varastolla auttaminen ja Iskun sisäiset kuljetukset.

– Suosittelen Eezy Unitedin urheilijahakua kaikille urheilijoille. Arki urheilun ja työn välillä on sujuvaa, saan hyvää työkokemusta. Arjen kokonaisuus toimii mielestäni paremmin, kun päivissä on urheilun lisäksi myös muuta täytettä. Konseptin sujuvuuden mahdollistaa myös hyvä ennakoiminen, kommunikointi ja molemminpuolinen joustaminen Iskun kanssa esimerkiksi pelipäivien kanssa.


Fyysisessä työssä on hyötyä hyvistä fyysisistä ominaisuuksista ja Hämäläinen kokee asian myös toisinpäin.

– Välillä kannan aika painaviakin kappaleita, jolloin on iso hyöty siitä, että on tullut tehtyä paljon saliharjoittelua, mutta hyötyy siinä urheilullisestikin, kun saa lihasta lisää kantamalla eri tavaroita seitsemän kerrosta ylöspäin. Vaikka teen fyysistä työtä ja urheilen, ehdin kuitenkin hyvin palautua kokonaisuudesta.

379 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page