Mitä Eezy United tarjoaa?

Yhdistämme urheilun parhaat voimat yritykseesi

Uskomme, että urheilijat ovat työelämän valioluokkaa. Uskomme, että työelämän parhailla pelaajilla on urheilun kautta saatu ymmärrys siitä, mitä menestyminen vaatii.
 
Urheilu nimittäin valmistaa yksilöitä työelämään ainutlaatuisella tavalla. Se on opettanut kestävyyttä, nöyryyttä ja resilienssiä sekä kykyä työskennellä tiimissä – urheilija osaa johtaa sekä itseään että muita.
 
Urheilu on myös opettanut korkean työmoraalin merkityksen ja reilun pelinhengen. Urheilijat ovat tottuneet ottamaan haasteet vastaan jokaisessa pelissä, jokaisessa kisassa.

Visio

Onnistumisen areena

Missio

Urheilukentältä työelämään

Arvot

Rohkeammin 

Ammattimaisemmin 

Positiivisemmin

Tavoitteellisesta urheilusta siirtyvät taidot ja ominaisuudet

Millaisia vahvuuksia, taitoja sekä ominaisuuksia urheilijat tuovat teille työntekijöinä?

Tulosorientunut.

Urheilijat pyrkivät aina antamaan parastaan ja ylittämään odotukset. He ovat luonnostaan kilpailuhenkisiä ja se näkyy myös työpaikalla.

Vahva työmoraali.

Urheilussa tavoitteiden saavuttaminen vaatii kovaa sitoutumista työntekoon. Urheilijat ovat ratkaisuhenkisiä, eivätkä helpolla luovuta. 

Tiimityöskentely.

Urheilijat ymmärtävät yhteistyön merkitystä, mutta ovat myös kantaa vastuuta ja ottaa omistajuutta omasta työstä, samalla kun kunnioittavat yhteiset tavoitteet ja tiimin edut. 

Ajanhallinta.

Moni urheilija opiskelee tai on opiskellut urheilun ohella. Urheilijan päivät ovat tarkoin aikataulutettuja, joten hyvä ajanhallinta on tuttu asia ja melkein pakollinen taito.

Vastuuntunto.

Urheilun kautta oppii, että jokainen on vastuussa itsestään ja omista valinnoista. Menestys ei tule itsestään, Urheilussa ei voi lähteä vastuunkantoa pakkoon, vaan se opettaa kantamaan sitä. 

Henkinen vahvuus.
Paineen alla työskentely on urheilijoille tuttua ja he ovat tottuneita siihen, että odotukset ovat korkealla. 

Resilienssi.

Urheilijat eivät pelkää haasteita. He ovat tottuneita olemaan epämuukavuusalueella. Vaikeat tilanteet ja niiden ylipääseminen on urheilijalle tuttua ja he osaavat kääntää vastoinkäymiset itsensä kehittämiseksi ja kasvun paikkana.

Vastaanottavaisuus

Urheilijoilla on vahva halu oppia ja kehittyä. He ovat tottuneita ottamaan vastaan rakentavaa palautetta ja osaamisen arvioinnit ovat tuttuja tilanteita.

Kriittinen ajattelu. 

Jokaisessa lajissa oman suorituksen analysointi on hyvin tärkeässä roolissa. Urheilijalla on sisäänrakennettu tarve miettiä miten asioita voisi seuraavalla kerralla tehdä vielä paremmin. Ongelma- ratkaisukeskeisyydellä on iso merkitys urheilussa ja siitä asenteesta on myös paljon hyötyä työelämässä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

IMG_4349_jpg.JPG

Antti-Jussi Niemi

Toimialajohtaja 
+358 400 973 082

IMG_4328_jpg.JPG

Toni Dahlman

Yhteyspäällikkö
+358 40 586 7907 

IMG_1709_edited_edited_edited_edited.jpg

Jussi Piha

Lauri K smart_edited.jpg

Lauri Karhunen

Aluejohtaja, Tampere​
+358 50 522 5475

Aluejohtaja
Jyväskylä-Kuopio​
+358 50 547 7773