top of page

Eezy United - The Story

Miksi Eezy United perustettiin?

 

Näin Antti-Jussi Niemi taustoittaa ideaa: "Lähipiirissämme huomattiin, että uran jälkeinen työllistyminen ei ole aina helppoa, vaikka kyseessä ovat motivoituneet ja määrätietoiset ihmiset. Pohdimme myös tarvetta palvelulle, jossa pystyisi helposti yhdistämään aktiivisen urheilu-uran ja työn. Urheilijat ovat äärimmäisen tavoitteellisia ja luotettavia, heidän osaamisestaan hyötyy mikä tahansa yritys.”

 

Tätä taustaa vasten syntyi urheilijoille räätälöity henkilöstöyritys. Erinomaisten verkostojen avulla sekä Eezyn vahvaan työelämätuntemukseen nojaten Eezy Unitedissa osataan valikoida parhaat ammattilaiset kentiltä yrityksiin ja tunnistaa urheilijoiden potentiaali kilpasuoritusten ulkopuolisessa elämässä. Urheilijan elämä on kurinalaista. Jos urheiluun on panostanut täysillä nuoresta asti, ei suunnitelmaa B välttämättä ole. Kun urheilu-ura väistämättä jossain kohtaa loppuu, on edessä työnhaku, mutta CV:ssä vähän tai ei lainkaan ”tavallista” työkokemusta. Toisaalta yritykset tarvitsevat motivoitunutta, tavoitteellista työvoimaa. 

"Haluamme auttaa siinä, että urheilijoiden potentiaali realisoituisi yrityksille. Potentiaalia löytyy kyllä, oli kyse sitten meritoituneesta huippu-urheilijasta tai lisätuloja tarvitsevasta A-juniorista". Lisäksi hän muistuttaa urheilijaa erottamattomasti määrittävistä ominaisuuksista, joita arvostetaan korkealle myös työelämässä: moraali, omatoimisuus, tehokkuus ja tavoitteellisuus ovat yleensä kunnossa, jos on mennyt urheilun mankelin läpi"

- Jarkko Ruutu

Visio

Missio

Arvot

Onnistumisen areena

Urheilukentältä työelämään

Rohkeammin 

Ammattimaisemmin 

Positiivisemmin

bottom of page