top of page

Ohjeita forumiin liittymisestä

Voit liittyä urheilijaforumiin selaimen kautta, mutta mikäli haluat myös saada ilmoituksia uusista postauksista ja työpaikoista sinun kannattaa ladata "Spaces by Wix" -sovellus app storesta tai Google play kaupasta. Applikaatioon pystyy kirjautumaan Facebook tai Google tunnuksien avulla.

 

Käytä forumiin liittyessä omaa nimeäsi ja sähköpostiosoite, jotta voidaan tarvittaessa olla sinuun yhteydessä!

 

Avaa toiseen välilehteen forumin osoitetta www.eezyunited.fi/forum ja katso alla oleva video ja ohjeet liittymisestä!

Ladattuasi "Spaces by Wix" -sovelluksen voit liittyä mukaan alla olevasta linkistä:

Join "Eezy United" on the Spaces by Wix App

 

Sovellukseen tulee jatkossa kaikki rekryt ja muutakin infoa. Sinulla on myös mahdollisuutta esittää meille kysymyksiä forumin kautta. Jotta saat ilmoitukset forumille julkaistuista työpaikoista, sinun täytyy alkaa seurata työpaikkoja. Se onnistuu, kun menet sovelluksessa forum osioon ja painat työpaikat perästä follow.  Alla olevasta kuvasta näet ympäröity painike, josta pääset seuraamaan julkaisuja, eli varmista, että ”follow” on valittuna! Mikäli haluat reagoida nopeasti keikkatyöpaikkoihin, niin kannattaa myös varmistaa, että ilmoitukset ovat asetuksissa päällä 👌😊

Sovellukseen tulee myös aina välillä jotain "jäsenetuja", eli kannattaa myös seurata muut osiot siellä!

Blogi -osiossa pääset lukemaan urheilijoiden työllistymistarinoita sekä muita ajankohtaisia asioita kuten esim. urheilijoiden työllistymisestä, kaksoisurasta tai urasiirtymästä!

Tulemme myös avaamaan keskusteluforum -osion, jossa pääset kysymään työelämään liittyviä kysymyksiä.

United - Urheilijaforum
United Urheilijaforum
bottom of page