top of page

Meidän tiimi

Eezy United - Tiimi

Toni Dahlman, Eezt United perustaja ja asiakkuuspäällikkö

Toni "Dalla" Dahlman

Asiakkuuspäällikkö,

perustaja

Ex. jääkiekkoilija

Dalla on tiimin “social butterfly”, joka omaa erinomaiset ihmissuhdetaidot, joita on oppinut asuessaan kymmenessä eri maassa ammattiurheilu-uransa aikana.

Hän tuo tiimille vahvat myyntitaidot maustettuna hyväntuulisella otteella. Hän toimii luontevasti sekä työntekijä- että asiakasrajapinnassa ja luo sosiaalisilla taidoillaan kestäviä ja kannattavia asiakassuhteita laajan verkostonsa kautta.

Dalla on parhaimmillaan asiakastyössä ja saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme hyvin hoidetuista rekryistä, sekä jälkimarkkinoinnista.

Hän on nälkäinen ja haluaa päivittäin oppia lisää, tekemällä ja haastamalla itseään parempiin suorituksiin. Dalla suoritti viime vuonna JYEAT koulutuksen työn ohella.

N-MM voittaja sekä SM-mitalisti jääkiekossa.

Mikaela Ingberg - Eezy United markkinointi

Mikaela "Micce" Ingberg​

Markkinointi- ja kehitysasiantuntija, 

Ex. keihäänheittäjä

Miccellä on hyvin vahva ymmärrys suomalaisesta urheilujärjestelmästä, joka perustuu 15 vuoden urheilu-uran lisäksi 10 vuoden työskentelyyn lajiliitossa, Olympiakomiteassa sekä urheiluakatemian toiminnanjohtajana.

 

Hän on vahvimmillaan kehitystyössä- ja markkinoinnin parissa, jossa pääsee käyttämään luovuuttaan sekä visuaalista silmää ja ideoimaan uutta. Vahva halu kehittyä ja oppia uutta on siirtynyt huippu-urheilusta työelämään ja hän suorittaa parhaillaan KTM -opinnot työn ohella.

Micce on tehnyt isoja projekteja sekä tapahtumia ja omaa ratkaisukeskeinen ote sekä hyvät organisointikyvyt ja saa asioita aikaiseksi.

Micce istuu URA-säätiön hallituksessa ja toimii vapaa-ajallaan myös oman lajin parissa oto- valmentajana ja sparraajana.

MM- ja EM-mitalisti sekä seitsenkertainen Suomen mestari keihäänheitossa.

Anna Nurmi - Eezy United HR-agentti

Anna Nurmi​

HR-konsultti

Jalkapalloilija

Anna tuo tiimin nuorekasta verta, mutta samalla myös luotettavuutta ja kovaa työmoraalia sekä teknistä tukea tarvittaessa.

Hän on PK-seudulla ensimmäinen kontakti urheilijaan, ja kokee tärkeäksi jättää hyvän jäljen ja startin urheilijan työllistymiselle Eezy Unitedin kautta.

Opinnot HR-tradenomiksi antavat Annalle hyvät valmiudet työhön ja hänellä on kova halu jatkuvasti kehittyä omassa työssä ja samalla auttaa urheilijoita yhdistämään työ sekä tavoitteellinen urheilu keskenään.

 

Anna on aktiiviurheilija ja voitti kaudella 2023 SM-pronssia Kansallisessa liigassa Åland Unitedissa. Tavoitteet pelata kansainvälisillä kentillä kannustaa tekemään tinkimättömästi töitä.

Urheilu-ura on opettanut periksiantamattomuutta ja kovaa työntekoa tavoitteiden eteen.

Moninkertainen SM-mitalisti jalkapallossa.

Rasmus Holma  - Eezy United asiakkuuspäällikkö, Turku

Rasmus "Rasse" Holma

Asiakkuuspäällikkö,

Turku 

Ex. jalkapalloilija

Rasse on tiimipelaaja, joka on valmis antamaan kaikkensa tiiminsä menestyksen eteen. Urheilu-urallaan hänen jalkapallojoukkueensa pystyi aina luottamaan hänen panokseensa, jonka lisäksi Rasse oli erittäin pidetty ja arvostettu persoona, niin pelaajien kuin valmennuksenkin keskuudessa. Hän toimi useampana vuonna joukkueensa kapteenina. 

 

Pelaamisen ohella Rasse on opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa pääaineenaan johtaminen ja organisointi, ja kannustaakin urheilijoita mahdollisuuksien mukaan jo peliuran aikaiseen opiskeluun. 

Rassella on jatkuva halu kehittyä työssään ja hänen päämäärä-tietoisuutensa vie häntä tavoitteitaan kohti. Hän kehottaakin urheilijoita pohtimaan omia vahvuuksiaan urheilun parissa ja rakentamaan niiden pohjalta pelikenttien ulkopuolista menestyjää. 

 

Pääsarjatason jalkapalloilija 

Jussi Piha - Eezy United asiakkuuspäällikkö, Tampere

Jussi "Jude"Piha

Asiakkuuspäällikkö,

Tampere 

Ex. salibandypelaaja

Jude on oman lajin menestysjoukkueen kapteenina toimineena saanut huippu- urheilun kautta kokemusta johtamisesta sekä paineen alla suoriutumisesta.

 

Hänellä on erinomaiset sosiaaliset taidot ja on pidetty persoona sekä asiakkaiden että työnhakijoiden keskuudessa.

 

Pitkä urheilu-ura on antanut hyvät kontaktiverkostot ja Jussi on jo pelaajauran aikana tehnyt tuloksellista B2B-myyntiä ja on toiminut yrittäjänä, mikä luo hyvän pohjan Unitedin työlle.

 

Judella on kokemusta luottamustehtävistä Joukkuepelaajat ry:n hallituksesta ja toivoo, että pystyy auttamaan urheilijoita ymmärtämään urheilun kautta saatua oppeja ja miten niitä hyödyntää työelämässä.

Salibandyn maailmanmestari ja seitsenkertainen Suomen mestari.

Lauri Karhunen - Eezy United asiakkuuspäällikkö, Jyväskylä-Kuopio

Lauri "Late" Karhunen

Asiakkuuspäällikkö,

Jyväskylä

Ex. valmentaja/jääkiekkoilija

Late on tiimin ”luotto sentteri”. Hän kiteyttää yhteistä ajattelua, mutta tuo myös oman monipuolisen näkemyksensä asiaan kuin asiaan.

Hän on kehittäjäluonne ja omaa erinomaiset keskustelun, neuvottelun ja esiintymisen taidot. Hän tuo tiimille pisimmän työkokemuksen urheilu-uran ulkopuolelta. Hänen aiempi työuransa valmennus-, opetus- ja johtamistehtävissä on antanut urheilu- ja yritysverkoston lisäksi taitoja motivoida, sitouttaa ja rakentaa toimivaa yhteistyötä.

Laten vahvuuksia on itsenäisen ahkeran ja positiivisen työpanoksen lisäksi luotettavien ihmissuhteiden rakentaminen. Kiitosta Late saa välittävästä otteestaan niin asiakkailta, kuin työntekijöiltä.

Late kertoo viihtyvänsä positiivisten, oppivien ja uteliaiden ihmisten ympärillä. Myös tästä syystä Unitedista on tullut hänelle tärkeä ”koti”.

Satu Autio, Eezy United agentti

Satu Autio

Asiakkuuspäällikkö,

Vaasa, Pohjanmaa

Ex. urheilujohtaja

Satu on kaksikymppisenä muuttanut Tukholmasta Vaasaan opiskelemaan ja on sille tiellä jäänyt.  Jalkapallon parissa hän on Vaasassa toiminut mm. Veikkausliigan VPS:n operatiivisena johtajan sekä Wasa Football Cup:n toiminnanjohtajana. Häneltä löytyy myös laaja kokemus henkilöstöalalta.

 

Eezyllä hän toimii asiakkuuspäällikkönä ja nyt loppuvuodesta 2023 myös Unitedin paikallisena kasvona, joka palvelee Pohjanmaalla på finska och svenska.  

 

Sadun vahvuudet ovat urheilijan arjen ymmärtäminen ja hänellä on ihmisläheinen lähestymistapa. Hän on hyvin ratkaisukeskeinen ja tulee nyt innoissaan mukaan kehittämään alueen urheilijoiden rekrytointia.

 

Ta kontakt om du är intresserad av att anställa personer med idrottsbakgrund, eli ota rohkeasti yhteyttä, niin löydämme sinulle urheilutaustaisia huipputekijöitä.

  • LinkedIn
Essi Ritola, Eezy United HR-agentti

Essi Ritola 

HR-konsultti

Seinäjoki, Pohjanmaa

Ex. pesäpalloilija

Essi tuo lisäystä Pohjanmaan alueen tiimiin omalla paikallistuntemuksellaan. Essi on oppinut joukkueurheilija urallaan yhdessä tekemiseen, joten ehdoton vahvuus hänellä on tiimityöskentely ja muiden huomioiminen. 

 

Essi tuo tiimiin suomalaista sisua ja periksiantamattomuutta, sekä hieman Etelä-Pohjanmaalaista murretta.  Essi on lähellä urheilijoita tai valmentajia. Hän ottaa kontaktia tekijöihin, ja pyrkii omalla osaamisellaan auttamaan heitä työelämän tuomissa mahdollisuuksissa. Essin vahvuutena on ymmärrys urheilijan arjesta, ja arjen vaativuudesta. 

Myös positiivinen vuorovaikutus ja urheilijan kuunteleminen kuuluu vahvuuksiin.  

 

Urheilu-ura on Essillä takanapäin, mutta urheilussa opittu motivaatio ja asenne työntekoa kohtaan on siirtynyt työelämän urahaaveisiin. 

 

Essi on viittä vailla taloushallinnon tradenomia ja kontaktoi ja haastattelee Unitedin hakijoita Pohjanmaalla.

Juuso Tuomi, Eezy United HR-agentti

Juuso Tuomi 

HR-konsultti

Tampere

Monilajiharrastaja

Juuso on paljasjalkainen Tamperelainen amatööri-urheilijalupaus. Urheilu ja liikunta eri muodoissa on ollut pienestä pitäen iso osa hänen elämäänsä. Lajien kirjo on laaja: Kesät hän viettää pääosin golfkenttien bunkkereissa ja vesiesteissä, sekä jalkapallokentällä kirmaten. Talvet ovat pyhitetty padelin ja salibandyn peluulle. 

Tien Eezyn riveihin Juuso löysi tradenomi opintojensa loppuvaiheessa ja hän on ollut osa Eezyn tiimiä vuodesta 2023. Juuso toimii Tampereen toimistolla HR-konsulttina.

 

Juuso on luotettava ja huumorintajuinen kaveri. Hän pitää työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja tekee mielellään uusia tuttavuuksia. Vaikka Juuson huippu-urheilijan ura jäikin haaveen tasolle, on silti urheilu edelleen iso ja tärkeä osa hänen elämää. Hän jaksaa jutella urheilusta loputtomiin saakka ja onkin melko varmasti toimiston ahkerin penkkiurheilija.

 

Juuso osaa nähdä urheilijoiden vahvuudet, sekä potentiaalin myös työelämässä. Urheilijan ura vaatii monia tärkeitä työelämän taitoja, ne vain usein saattavat jäädä huomiotta, kun niitä ei osata välttämättä tuoda esiin niin hyvin Cv:ssä. 

  • LinkedIn
Mia Laine, Eezy United HR-agentti

Mia Laine

HR-asiantuntija,

Turku

Ex. taitoluistelija

Mia on turkulainen entinen taitoluistelija ja urheilu on ollut pienestä asti iso osa hänen elämäänsä. Kilpauran jälkeen Mia toimi lajin parissa myös valmentajana.

 

Eezyn riveihin Mia päätyi opintojensa loppuvaiheessa ja hän on ollut osa Eezyn tiimiä nyt 4,5 vuotta. Mia toimii Turussa HR-asiantuntijana, nykyään myös urheilijoiden työllistämisen parissa.

Mia on huumorintajuinen, periksiantamaton ja positiivinen tyyppi. Hän on hyvin sosiaalinen ja tykkää toimia erilaisten ihmisten kanssa sekä tutustua uusiin tyyppeihin.

Oman kilpaurheilu-uran kautta Mia ymmärtää urheilijan arkea ja huomioi tämän urheilijoiden rekrytointeja tehdessä. Mia osaa nähdä urheilijoiden potentiaalin sekä vahvuudet myös työelämässä. Urheilu-ura vaatii periksiantamattomuutta, tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta ja näillä ominaisuuksilla on ehdottomasti hyötyä myös työelämässä.

 

Vaikka Mian kilpaurheilu-ura on takana, on urheilu edelleen tärkeä osa elämää ja Mia tykkääkin viestiä urheilun ja liikunnan ilosanomaa!

  • LinkedIn
Salli Myllymaa, Eezy United HR-agentti

Salli Myllymaa
HR-konsultti
Turku
Ex. taitoluistelija

Salli on Turkuun kotiutunut porilainen, jonka urheilijapolku on kiertänyt niin yksin- kuin muodostelmaluistelun kautta. Urheiluperheessä kasvanut Salli joutui lopettaa kilpauransa loukkaantumiseen, jonka jälkeen hän siirtyi valmentajan rooliin. Opettajaopinnot yliopistolla veivät hänet sitten Turkuun ja Eezylle hän päätyi työharjoittelun kautta.

 

Salli toimii Turussa HR-konsulttina ja on kesästä 2023 lähtien ollut mukana työllistämässä Eezy Unitedin hakijoita. Sallin omat vahvuudet, kuten tavoitteellisuus ja sinnikkyys sekä halu auttaa, ovat olleet avainasemassa niin kilpauralla, valmentajana toimiessa kuin nykyisessäkin työssä. Hän haluaa käyttää kokemustaan ja taitojaan auttaakseen muita ja näkee jokaisessa tavoitteellisesti urheilevassa ihmisessä suuren potentiaalin työelämässä. Monet urheilijan arvot ovat täysin sovellettavissa urheilu-uran jälkeiseen työelämään ja se on monen urheilijan sekä valmentajan vahvuus.

 

Salli näkee niin urheilijoiden kuin valmentajien potentiaalin myös urheilu-uran jälkeen, koska on ollut itse molemmissa rooleissa ja päässyt myös näkemään läheltä mitä on huippu-urheilijaksi kasvaminen.

 

  • LinkedIn
Hanna Ylinen, Eezy United HR-agentti

Hanna Ylinen
HR-konsultti
Jyväskylä
Futisharrastaja

Hanna on Keski-Suomessa asustava harrasteurheilija. Nuorempana hän viiletti jalkapallokentillä aina nappulakoulusta kortteliigaan saakka, mutta nykyään hänet löytää useammin jännittämästä F1-kisojen äärellä. 

 

Rakkaus liikuntaan ja kilpailuhenkinen asenne ovat osa Hannan persoonaa, ja hän on aina valmis heittäytymään uusiin haasteisiin niin työssä kuin vapaa-ajallakin!

 

Jyväskylään Hanna kotiutui vuonna 2015 opiskeluiden perässä. Restonomiksi valmistuttuaan kokemusta lähdettiin hakemaan ravintola-alan ihmeellisestä maailmasta. Alan vaihto oli kuitenkin edessä vuonna 2022 jolloin hän liittyi osaksi Eezy Henkilöstöpalveluiden huippu porukkaa.

Joten, jos sinä haluat tehdä hommia energisen ja urheiluhenkisen tyypin kanssa, joka osaa myös nauttia vauhdin hurmasta, niin pistä viestiä! Nähdään kentillä, radalla tai ihan vaikka toimistolla!"

  • LinkedIn
Jarkko Ruutu - Eezy United perustaja

Jarkko "Rudi" Ruutu

Perustaja,

Ex. jääkiekkoilija

  • LinkedIn
Antti-Jussi Niemi - Eezy United perustaja

Antti-Jussi "AJ" Niemi,

Perustaja,

Ex. jääkiekkoilija

  • LinkedIn
bottom of page