top of page

Meidän tiimi

Eezy United tiimi

IMG_4439_jpg.JPG

Toni "Dalla" Dahlman

Asiakkuuspäällikkö, perustaja

Entinen jääkiekkoilija

Dalla on tiimin “social butterfly”, joka omaa erinomaiset ihmissuhdetaidot, joita on oppinut asuessaan kymmenessä eri maassa ammattiurheilu-uransa aikana.

Hän tuo tiimille vahvat myyntitaidot maustettuna hyväntuulisella otteella. Hän toimii luontevasti sekä työntekijä- että asiakasrajapinnassa ja luo sosiaalisilla taidoillaan kestäviä ja kannattavia asiakassuhteita laajan verkostonsa kautta.

Dalla on parhaimmillaan asiakastyössä ja saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme hyvin hoidetuista rekryistä, sekä jälkimarkkinoinnista.

Hän on nälkäinen ja haluaa päivittäin oppia lisää, tekemällä ja haastamalla itseään parempiin suorituksiin. Dalla suoritti viime vuonna JYEAT koulutuksen työn ohella.

N-MM voittaja sekä SM-mitalisti jääkiekossa.

IMG_4385_jpg.JPG

Mikaela "Micce" Ingberg​

Markkinointi- ja kehitysasiantuntija, 

Entinen keihäänheittäjä

Miccellä on hyvin vahva ymmärrys suomalaisesta urheilujärjestelmästä, joka perustuu 15 vuoden urheilu-uran lisäksi 10 vuoden työskentelyyn lajiliitossa, Olympiakomiteassa sekä urheiluakatemian toiminnanjohtajana.

 

Hän on vahvimmillaan kehitystyössä- ja markkinoinnin parissa, jossa pääsee käyttämään luovuuttaan sekä visuaalista silmää ja ideoimaan uutta. Vahva halu kehittyä ja oppia uutta on siirtynyt huippu-urheilusta työelämään ja hän suorittaa parhaillaan KTM -opinnot työn ohella.

Micce on tehnyt isoja projekteja sekä tapahtumia ja omaa ratkaisukeskeinen ote sekä hyvät organisointikyvyt ja saa asioita aikaiseksi.

Micce istuu URA-säätiön hallituksessa ja toimii vapaa-ajallaan myös oman lajin parissa oto- valmentajana ja sparraajana.

MM- ja EM-mitalisti sekä seitsenkertainen Suomen mestari keihäänheitossa.

IMG_4397_jpg_edited.jpg

Anna Nurmi​

HR-konsultti

Jalkapalloilija

Anna tuo tiimin nuorekasta verta, mutta samalla myös luotettavuutta ja kovaa työmoraalia sekä teknistä tukea tarvittaessa.

Hän on yleensä ensimmäinen kontakti urheilijaan, ja kokee tärkeäksi jättää hyvän jäljen ja startin urheilijan työllistymiselle Eezy Unitedin kautta.

Opinnot HR-tradenomiksi antavat Annalle hyvät valmiudet työhön ja hänellä on kova halu jatkuvasti kehittyä omassa työssä ja samalla auttaa urheilijoita yhdistämään työ sekä tavoitteellinen urheilu keskenään.

 

Anna on aktiiviurheilija ja pelaa tällä hetkellä Kansallisessa liigassa Åland Unitedissa. Tavoitteet pelata kansainvälisillä kentillä kannustaa tekemään tinkimättömästi töitä sen eteen.

Urheilu-ura on opettanut periksiantamattomuutta ja kovaa työntekoa tavoitteiden eteen.

Moninkertainen SM-mitalisti jalkapallossa.

Rasse sport rund.png

Rasmus "Rasse" Holma

Asiakkuuspäällikkö, Turku 

Entinen jalkapalloilija

Rasse on tiimipelaaja, joka on valmis antamaan kaikkensa tiiminsä menestyksen eteen. Urheilu-urallaan hänen jalkapallojoukkueensa pystyi aina luottamaan hänen panokseensa, jonka lisäksi Rasse oli erittäin pidetty ja arvostettu persoona, niin pelaajien kuin valmennuksenkin keskuudessa. Hän toimi useampana vuonna joukkueensa kapteenina. 

 

Pelaamisen ohella Rasse on opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa pääaineenaan johtaminen ja organisointi, ja kannustaakin urheilijoita mahdollisuuksien mukaan jo peliuran aikaiseen opiskeluun. 

Rassella on jatkuva halu kehittyä työssään ja hänen päämäärä-tietoisuutensa vie häntä tavoitteitaan kohti. Hän kehottaakin urheilijoita pohtimaan omia vahvuuksiaan urheilun parissa ja rakentamaan niiden pohjalta pelikenttien ulkopuolista menestyjää. 

 

Pääsarjatason jalkapalloilija 

Jussi "Jude"Piha

Asiakkuuspäällikkö, Tampere 

Entinen salibandypelaaja

Jude on oman lajin menestysjoukkueen kapteenina toimineena saanut huippu- urheilun kautta kokemusta johtamisesta sekä paineen alla suoriutumisesta.

 

Hänellä on erinomaiset sosiaaliset taidot ja on pidetty persoona sekä asiakkaiden että työnhakijoiden keskuudessa.

 

Pitkä urheilu-ura on antanut hyvät kontaktiverkostot ja Jussi on jo pelaajauran aikana tehnyt tuloksellista B2B-myyntiä ja on toiminut yrittäjänä, mikä luo hyvän pohjan Unitedin työlle.

 

Judella on kokemusta luottamustehtävistä Joukkuepelaajat ry:n hallituksesta ja toivoo, että pystyy auttamaan urheilijoita ymmärtämään urheilun kautta saatua oppeja ja miten niitä hyödyntää työelämässä.

Salibandyn maailmanmestari ja seitsenkertainen Suomen mestar.

IMG_4410_jpg_edited.jpg

Jarkko "Rudi" Ruutu

Perustaja,

Entinen jääkiekkoilija

  • LinkedIn
Lauri rund2.png

Lauri "Late" Karhunen

Asiakkuuspäällikkö,

Jyväskylä-Kuopio

Entinen valmentaja/jääkiekkoilija

Late on tiimin ”luotto sentteri”. Hän kiteyttää yhteistä ajattelua, mutta tuo myös oman monipuolisen näkemyksensä asiaan kuin asiaan.

Hän on kehittäjäluonne ja omaa erinomaiset keskustelun, neuvottelun ja esiintymisen taidot. Hän tuo tiimille pisimmän työkokemuksen urheilu-uran ulkopuolelta. Hänen aiempi työuransa valmennus-, opetus- ja johtamistehtävissä on antanut urheilu- ja yritysverkoston lisäksi taitoja motivoida, sitouttaa ja rakentaa toimivaa yhteistyötä.

Laten vahvuuksia on itsenäisen ahkeran ja positiivisen työpanoksen lisäksi luotettavien ihmissuhteiden rakentaminen. Kiitosta Late saa välittävästä otteestaan niin asiakkailta, kuin työntekijöiltä.

Late kertoo viihtyvänsä positiivisten, oppivien ja uteliaiden ihmisten ympärillä. Myös tästä syystä Unitedista on tullut hänelle tärkeä ”koti”.

AJ sport foto.jpg

Antti-Jussi "AJ" Niemi,

Perustaja,

Entinen jääkiekkoilija

  • LinkedIn
bottom of page