top of page

Meidän tiimi

Eezy United tiimi

IMG_4443_jpg_edited.jpg

Antti-Jussi "AJ" Niemi

Toimialajohtaja, perustaja

Entinen jääkiekkoilija

Pitkän ja menestyksekkään uran, niin kotimaassa kun ulkomailla, pelannut AJ voitti urallaan useammat MM-mitalit sekä olympiahopean. Jääkiekko-uran jälkeen AJ suoritti BBA -tutkinnon ja hän käy tällä hetkellä työn ohella JYEAT koulutusta. AJ toimii myös TV-lähetyksissä KHL-asiantuntijana.

"Autan urheilijoita parhaani mukaan löytämään työpaikan urheilu-uran ohelle tai sen jälkeen."

IMG_4439_jpg.JPG

Toni "Dalla" Dahlman

Yhteyspäällikkö, perustaja

Entinen jääkiekkoilija

Maajoukkuepaidassakin esiintynyt Dalla teki pitkän uran jääkiekkoilijana ja pelasi urallaan peräti kymmenessä eri maassa. 

Toni teki jo ennen Eezy Unitedin perustamista muutaman vuoden töitä henkilöstöpalvelu -alalla ja käy tällä hetkellä työn ohella JYEAT koulutusta.

"Aktiivisuus, kontaktien hyödyntäminen ja luominen jo urheilu-uran aikana kannattaa. Eezy United jeesaa!"

IMG_4385_jpg.JPG

Mikaela "Micce" Ingberg​

HR- ja markkinointiasiantuntija, 

Entinen keihäänheittäjä

Micce on moninkertainen arvokisamitalisti ja olympiakävijä, joka tällä hetkellä tekee markkinoinnin maisterinopinnot työn ohella. Meillä hän tekee niin erilaiset HR-tehtävät kun markkinointia ja urasiirtymän sparrausta.

"Olemme urheilijoiden tukena niin urheilu-uran aikana, kun sen jälkeenkin. Ole itse aktiivinen ja tunnustele sekä mieti, mitkä muutkin asiat ja alat kiinnostavat."

IMG_4397_jpg_edited.jpg

Anna Nurmi​

HR-konsultti

Jalkapalloilija

Moninkertainen liigamitalisti

Anna on joulukuussa 2021 valmistunut HR-tradenomiksi. Jalkapallopelaajana Anna tähtää kansainvälisille kentille. Hän on meillä yleensä se, joka on ensimmäisenä yhteydessä kaikkiin uusiin hakijoihin ja tekee myös ensimmäisen vaiheen profiilihaastattelut. 

”Tiedän kuinka vaikea on löytää aktiiviurheilijana töitä. Eezy United tarjosi minulle täydellisen työpaikan ja haluan nyt parhaani mukaan auttaa myös muita urheilijoita”

Jussi "Jude" Piha

 

Aluejohtaja, Tampere

Entinen salibandypelaaja

Jussi on maailmanmestari ja moninkertainen Suomen mestari. Urheilu-uransa kevääseen 2022 päättävä kolmen lapsen faija omaa pitkän kokemuksen B2B-myynnistä ja on lisäksi toiminut yrittäjänä. Jussi ottaa vetääkseen Pirkanmaan alueen tavoitteenaan jeesata mahdollisimman montaa urheilijaa ja samalla löytää yrityksille loistavia työntekijöitä. 

 

”Yhteensä 16 vuotta amatööri urheilijan arkea eläneenä, on hienoa nyt päästä auttamaan aktiiviurheilijoita sekä urheilu-uralta jo valmistuneita. Toivon myös pystyväni auttamaan urheilijoita ymmärtämään urheilun kautta saatua oppeja ja miten niitä hyödyntää työelämässä”

 

Lauri rund2.png

Lauri "Lalli" Karhunen

Aluejohtaja, Jyväskylä-Kuopio

Entinen valmentaja/jääkiekkoilija

Laurilla on parikymppiseksi kestäneen oman aktiiviurheilun jälkeen tarttunut reppuun laaja liikunta-alan koulutus ja 12 vuoden työkokemus urheilu-valmennuksesta, lajiyhteistyön kehittämisestä sekä urheilu- ja seurajohtamisesta. Lauri toimii satunnaisesti liikunta-alan ja liiketalouden opetustehtävissä pätevöittäen itseään samanaikaisesti opettajan opinnoilla. Meillä Lauri vetää Jyväskylän ja Kuopion alueen toimintaa tavoitteena avustaa lähiseudun urheilijoita työllistymään.

 

”Urheilun parissa kasvaneilla on tyypillisesti sellaisia kykyjä, jotka ovat nykypäivän ja tulevaisuuden työelämätaidoissa valttia. Olet sitten aktiivi- tai entinen urheilija tai valmentaja - ole yhteydessä! Tuen mielelläni sinua seuraavissa työelämän stepeissäsi.”

IMG_4410_jpg_edited.jpg

Jarkko "Rudi" Ruutu

 

Hallitus, perustaja

Entinen jääkiekkoilija

Moninkertainen MM- ja olympiamitalisti Rudi pelasi pitkän uran maajoukkueessa ja NHL:ssä. Rudi opiskeli uran alussa jenkeissä kauppatieteitä ja tekee tällä hetkellä töitä Columbus Blue Jackets NHL-joukkueelle kehitysvalmentajana.

"Haluamme auttaa siinä, että urheilijoiden potentiaali realisoituisi yrityksille. Potentiaalia löytyy kyllä, oli kyse sitten meritoituneesta huippu-urheilijasta tai lisätuloja tarvitsevasta A-juniorista".

  • LinkedIn
bottom of page