top of page

 Mitä Eezy United tarjoaa?

Yhdistämme urheilun parhaat voimat yritykseesi

Uskomme, että urheilijat ovat työelämän valioluokkaa. Uskomme, että työelämän parhailla pelaajilla on urheilun kautta saatu ymmärrys siitä, mitä menestyminen vaatii.
 
Urheilu nimittäin valmistaa yksilöitä työelämään ainutlaatuisella tavalla. Se on opettanut kestävyyttä, nöyryyttä ja resilienssiä sekä kykyä työskennellä tiimissä – urheilija osaa johtaa sekä itseään että muita.
 
Urheilu on myös opettanut korkean työmoraalin merkityksen ja reilun pelinhengen. Urheilijat ovat tottuneet ottamaan haasteet vastaan jokaisessa pelissä, jokaisessa kisassa.

Tavoitteellisesta urheilusta siirtyviä taitoja ja ominaisuuksia

Tulosorientunut.

Urheilijat pyrkivät aina antamaan parastaan ja ylittämään odotukset. He ovat luonnostaan kilpailuhenkisiä ja se näkyy myös työpaikalla.

Vahva työmoraali.

Urheilussa tavoitteiden saavuttaminen vaatii kovaa sitoutumista työntekoon. Urheilijat ovat ratkaisuhenkisiä, eivätkä helpolla luovuta. 

Tiimityöskentely.

Urheilijat ymmärtävät yhteistyön merkitystä, mutta ovat myös kantaa vastuuta ja ottaa omistajuutta omasta työstä, samalla kun kunnioittavat yhteiset tavoitteet ja tiimin edut. 

Ajanhallinta.

Moni urheilija opiskelee tai on opiskellut urheilun ohella. Urheilijan päivät ovat tarkoin aikataulutettuja, joten hyvä ajanhallinta on tuttu asia ja melkein pakollinen taito.

Vastuuntunto.

Urheilun kautta oppii, että jokainen on vastuussa itsestään ja omista valinnoista. Menestys ei tule itsestään, Urheilussa ei voi lähteä vastuunkantoa pakkoon, vaan se opettaa kantamaan sitä. 

Henkinen vahvuus.
Paineen alla työskentely on urheilijoille tuttua ja he ovat tottuneita siihen, että odotukset ovat korkealla. 

Resilienssi.

Urheilijat eivät pelkää haasteita. He ovat tottuneita olemaan epämuukavuusalueella. Vaikeat tilanteet ja niiden ylipääseminen on urheilijalle tuttua ja he osaavat kääntää vastoinkäymiset itsensä kehittämiseksi ja kasvun paikkana.

Vastaanottavaisuus

Urheilijoilla on vahva halu oppia ja kehittyä. He ovat tottuneita ottamaan vastaan rakentavaa palautetta ja osaamisen arvioinnit ovat tuttuja tilanteita.

Kriittinen ajattelu. 

Jokaisessa lajissa oman suorituksen analysointi on hyvin tärkeässä roolissa. Urheilijalla on sisäänrakennettu tarve miettiä miten asioita voisi seuraavalla kerralla tehdä vielä paremmin. Ongelma- ratkaisukeskeisyydellä on iso merkitys urheilussa ja siitä asenteesta on myös paljon hyötyä työelämässä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä!

Dalla - United asiakkuuspäällikkö

Toni Dahlman

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 586 7907 

Jussi - United asiakkuuspäällikkö, TRE

Jussi Piha

Asiakkuuspäällikkö,Tampere​
+358 50 522 5475

Late - United asiakkuuspäällikkö, JKL/KUO

Lauri Karhunen

AsiakkuuspäällikköJyväskylä-Kuopio​+358 50 547 7773

Rasse - United asiakkuuspäällikkö, TKU

Rasmus Holma

Asiakkuuspäällikkö,
Turku
+358 40 848 8490

bottom of page