top of page

Bluestep Bank työllistää urheilijoita


Bluestep Bank on mukana työllistämässä urheilijoita Eezy Unitedin kautta. Bluestep Bankin Suomen maajohtaja Petri Matikainen korostaa erityisesti urheilijoiden motivoituneisuutta ja määrätietoisuutta työntekijöinä.


– Urheilijat ovat olleet todella motivoituneita, määrätietoisia ja asenne on ollut kunnossa. Heiltä löytyy vahva tausta tiimityöskentelyyn ja ihmisten kanssa toimimiseen. Jokainen on tottakai erilainen, mutta nuo ominaisuudet tulevat vahvasti esiin.


Bluestep Bank tarjoaa asuntolainoja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Asuntolainoja tarjotaan ennen kaikkea henkilöille, jotka eivät perinteisistä pankeista rahoitusta saa.


Ville Lehtisen urheilu-uran opit kantavat työelämässä – “Kun teet tänään työt hyvin, pystyt saavuttamaan myöhemmin jotain”


Entinen ammattijalkapalloilija Ville Lehtinen on rakentanut hienon työuran urheilu-uran jälkeen. Vuonna 2007 päättyneen urheilu-uran jälkeen työkokemusta on kertynyt muun muassa myynninjohtajana sekä yrittäjänä. Tällä hetkellä Lehtinen on asiakaspalvelujohtaja Bluestep Bankilla, johon hän päätyi Eezy Unitedin urheilijahaun kautta. Eezy United on erikoistunut niin aktiivi- kuin entisten urheilijoiden työllistämiseen.


– Bluestep työnantajana ottaa tosi hyvin huomioon omat työntekijät ja meillä on täällä kaikkea yhteistä kivaa, kuten erilaisia kilpailuja. Täällä pidetään huolta työntekijöistä ja jaksamisesta, mikä on todella tärkeää.


Lehtinen kokee urheilu-urastaan olleen paljon hyötyä työelämässä ja kokee pystyvänsä hyödyntämään urheilun kautta tulleita eri ominaisuuksia työssään.


– Olin itse värikäs ja kiinnostava pelaaja nuorena ja tällaisen pelaajan hiomiseen tarvitaan henkilöjohtamisen taitoa. Esimerkiksi itse tällä hetkellä johtavassa roolissa osaan ymmärtää antaa tilaa enkä kahlitse taiteilijasieluja, kunhan näyttää, että tekee töitä yhteisen tavoitteen eteen. Urheilu on opettanut tulemaan toimeen ihmisten kanssa ja antanut minulle tärkeän taidon nähdä erilaisia ihmisiä joukkueen eri rooleissa.


Urheilusta ja urheilun arjesta on tarttunut mukaan työelämään myös jokapäiväinen määrätietoisuus.


– Urheilussa ja työssä pätee sama asia, kun teet tänään työt hyvin, pystyt saavuttamaan myöhemmin jotain. Esimerkiksi jos urheilussa joukkueen tavoitteena on voittaa mestaruus, töitä tehdään suurella motivaatiolla päivittäin pidemmän aikaa. Sama pätee työelämässä, jos halutaan päästä tavoitteisiin, pitää töitä tehdä hyvin arjessa päivittäin ja sitä haluan iskostaa töissä omaan porukkaan.


202 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page